About

Hi, ik ben Tessa!

Als kind was ik altijd al bezig met creatief zijn: zingen, piano spelen, schrijven, ik deed het allemaal. In 2014 ging ik voor een jaar naar Texas om te proeven van het Amerikaanse leven. Daar hield ik wekelijks een blog bij waar ik vertelde over mijn avonturen. 

 

Eenmaal terug in Nederland begon ik aan een studie International Event Music Entertainment studies. Ik liep stage bij het tijdschrift Tina waar ik medeverantwoordelijk was voor het online aspect. Het laatste half jaar van mijn studie bracht ik door in Amsterdam waar ik een scriptie schreef voor het online mediabedrijf Divimove. Al op jonge leeftijd raakte ik verslaafd aan YouTube en alle tutorials, vlogs en video’s die daarop te vinden waren. Het enige wat ik kon denken was ‘Dit wil ik ook’. Deze twee stages gaven me nieuwe inzichten en leerde me nog meer over social media.

Met een hbo-diploma op zak begon ik aan de premaster ‘Online Culture’. Ik moest en zou nog meer te weten komen over deze onlinewereld die mij zo fascineerde. Echter bood de studie mij niet genoeg uitdaging, ik wilde meer. Dit resulteerde erin dat ik in november als ‘trainee’ mocht werken bij het online talentmanagement bureau ‘Citalent’. Taken als campagnes regelen, rapportages maken en brainstormen met influencers stonden in mijn agenda en hier haal ik nog steeds heel veel energie uit.

Ondertussen heb ik ook een eigen YouTube kanaal. Hier zijn vlogs te vinden van toen ik in Praag woonde, mijn gastfamilie in Amerika opzocht en nog veel meer. Deze website wil ik graag gebruiken om m’n spinspels met je te delen, m’n online dagboek. Nog steeds niet genoeg van mij? Volg me dan op Instagram!

Tessa is een enorm leergierig, gemotiveerd en creatief. Ze heeft volledig op eigen initiatief een belangrijk plekje gekregen in mijn bedrijf (CITALENT) en zichzelf na een half jaar al onmisbaar gemaakt. Ze is een aanpakker, durft met nieuwe ideeën te komen en is ook nog eens een fijn persoon in de omgang. Ik ben erg blij met haar steun!
Celeste Izelaar - Founder CITALENT

Waar ik jou mee kan helpen

Copywriter

video-content

Social media marketeer

jouw-video-content

YouTuber

Stuur me een berichtje!

Interesse in een samenwerking, vragen of gewoon iets leuks te melden? Ik sta altijd open voor een gesprek en vind het super leuk om iets van jou te horen. 
Stuur me dan zeker een berichtje!