Hello 2021, please be good

Er is weer een nieuw jaar aangebroken! Het is eindelijk tijd om alle ellende van 2020 achter ons te laten en weer met het volle vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan. Ook dit jaar heb ik weer m’n doelen en voornemens bij elkaar verzameld en gaan we er weer wat moois van maken!

Waar ik eerst nog streng tegen mezelf zei dat ik niet teveel doelen en voornemens mocht maken, ben ik weer lekker uitbundig aan de slag gegaan en is er weinig overgebleven van m’n “beperkte doelen”. Deze keer zijn ze erg uiteenlopend. Echter ben ik niet streng. Ik hoef niet alles meteen goed te doen, en elk klein stapje richting m’n nieuwe doel, is er ook al een. Soms vergeet ik dat ik hiernaast ook nog een master volg en het mezelf niet kwalijk moet nemen als ik even geen tijd heb om aan “m’n succes te werken”. Anyways, hierbij m’n voornemens voor het nieuwe jaar!

  •  meer lezen
  • meer verdiepen in voeding
  • minder vlees eten
  • milieu bewuster leven
  • meer hardlopen en workouts doen
  • elke dag opmaken en klaarmaken voor de dag (no more chill outfits als ik productief moet zijn)
  • verdiepen in astrologie (maan en sterren)
  • meer mediteren
  • meer muziek maken
  • meer complimentjes uitdelen

Dit zijn voornamelijk persoonlijke voornemens. Voor m’n doelen heb ik een paar categorieen gemaakt, namelijk: werk, gezondheid en spiritualiteit/emotioneel.  Deze doelen heb ik in de tabel hieronder verwerkt.

Mocht je zelf ook graag je doelen hierin willen zetten, dan kun je hem hieronder downloaden. Ik heb expres gekozen voor doelen op korte- en lange termijn. Vaak zijn er dingen die je binnen nu en een paar maanden wel kan realiseren, zoals het lezen van een specifiek boek of een paar kilo afvallen. De rest zijn meer doelen waar ik me na 2021 ook nog mee bezig wil houden.

Wat zijn jouw doelen voor het nieuwe jaar? 

Liefs,

Tessa 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *