My love for transformations

Ken je dat account op Instagram van @fundamakeovers? Het is echt amazing. De trend van ‘before’ and ‘afters’ wordt hier zichtbaar doorgezet waarbij er huizen worden gepost voordat ze zijn opgeknapt en het uiteindelijke resultaat. Vaak gaat de waarde van het huis met duizenden euro’s omhoog terwijl de vierkante meters niet perse stijgen. Echt I love it! Kan dan uren op zo’n interieur/architect account zitten en alleen maar scrollen door al die prachtige nieuwe plaatjes. Het gaat meteen kriebelen en het liefst ga ik dan zelf ook aan de slag. Nu wonen wij helaas in een huurhuis, dus muren eruit slopen en nieuwe keukens erin zetten zit er hier helaas niet in. Maar ik ken toevallig wel andere mensen die een koophuis hebben… mijn ouders! 

Door de coronacrisis besloten m’n ouders het huis ook maar een beetje op te knappen. Zo hebben we al nieuwe deuren, ligt er in de gang een nieuwe vloer en hebben we de trappen zwart geverfd (ja, we hebben twee trappen naar boven haha). Toch was er een klein, klein kamertje in het huis dat écht een drastische metamorfose kon gebruiken: de wc.

En dus gingen moeders en ik naar de Gamma. Enige tijd later stonden we buiten met een nieuwe wc, wasbak, kraan en verwarming. Tijd voor actie. 

Samen met mijn oom sloopte m’n moeder de oude wc eruit, werden de lelijke plankjes weggehaald, de toch wat verroeste verwarming verwijderd en ook van de wasbak namen we heel snel afscheid. De groene tegeltjes werden wit geverfd, de nieuwe wc werd geplaatst en niet veel later kon ook de nieuwe wasbak erin. Met wat kleine meubeltjes was het kleinste hokje van de wc bijna klaar. Ik wilde graag aan de witte muur een schilderij hangen om het wat vrolijker te maken. Via Studentendrukwerk zocht ik een mooie canvas met lijst uit. Ik besloot om er een foto op af te laten drukken van onze vakantie in Cyprus. Deze vakantievibe maakt de wc meteen zo leuk! 

Ik vind het eindresultaat echt mega leuk geworden. En omg, wat een verschil!

Heb jij al weleens iets grondig aangepakt in huis? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *